Festivalen for 2023 er en virkelighet. Det er mye som enda må på plass, men det viktigste er bestemt. Billettene er lagt ut, og dem kan man finne ved å gøle linken her: https://tikkio.com/tickets/36450-rena-kontrifestival-2023

Det er booket 7 band for årets festival, og disse kan man finne under artister i menyen på toppen, men det koster oss vel ikke noe å nevne dem her. Linda Kvam med band kommer tilbake i år, etter en heidundrende konsert i fjor. Vi får besøk fra Sverige av Erika Jonsson, som betegnes som et fyrverkeri på scenen, samtidig som hun elsker å få folk til å smile. De andre som kommer er Steff Nevers, Cash Commitments, The Bootlegs og Hilljacks. The Boondocks gjør også retur for til årets festival.

Her vil det komme nyheter og andre rariteter etter hvert som ting kommer på plass, så følg med…

Kategorier: Ukategorisert