Linda Kvam live

Linda Kvam med band

Linda kommer tilbake i 2023 også. Hun skriver all musikk selv i Americana sjangeren, men tar også noen vide sprang i retning blues/rock, soul. Stemmen til Linda har vi hørt i en årrekke både som liveartist, men også i samarbeid med flere store artister som Åge Sten Nilsen, Lars Martin Myhre, Frode Alnæs mm. bl.a i show , på plater og tv. Uforglemmelig er vel hennes versjon av Janis Joplin´s «Me and Bobby McGee» fra programmet Beat for beat.  

Linda er kjent for å ha full fokus på sitt publikum, og hennes kjærlighet til musikken er umiskjennelig!  Linda Kvam og Band opptrer solid, lekent, improvisatorisk, og Linda leverer fritt og helhjertet med sitt store register, i en krysning av sjangere, akkurat der hun elsker å være! Du kan se frem til en helaften med Linda Kvam og hennes band! 

Erika Jonsson

Introduserer sitt eget merke med countrymusikk og hun er en av Sveriges mest bookede countryartist! 

Hun vokste opp i en liten by i Wermland County, Sverige, hvor hun begynte å synge som 12 år gammel jente på den lokale baren, Yolly Butcher. Mamma ga henne en gitar i julegave, og med en gang begynte hun å skrive countrysanger. 

På begynnelsen av sommeren 14′ gikk Erika viralt på sosiale medier med sangen sin om Wermland, og i dag har den blitt streamet over 9 millioner ganger på Spotify! 

4 album er sluppet, det siste «Rootless» gir deg følelsen av at Erika virkelig passer i sjangeren Rock Country. De fleste sangene er skrevet sammen med Martin Engström og Gustav Ydenius. 

Erika og bandet hennes har turnert i Sverige, Norge og gjort noen få show i USA. Folk beskriver Erika som et fyrverkeri i rampelyset, og hun elsker å sette et smil på folk mens hun opptrer. 

Erika Jonsson cover bildet

Steff Nevers

Med sin moderne countrymusikk er Steff Nevers blitt en av Norges fremste countryartister. Han debuterte med ‘Closest To My Heart’ (2009) etterfulgt av en massiv TV kampanje på TV2. Frem til nå har Steff utgitt 4 album sammenlagt og dette har resultert i Gullplater, 2 nominasjoner til Spellemannprisen, Britisk CMA awards og 5 LDA Hall of fame awards. 

Etter en aktiv konsertvirksomhet i Norge og resten av Europa, ble Steff personlig invitert av sjølvaste Toby Keith til å være support på hans første Europa turné. Samt at han har flere ganger har vært å se på populære TV program i NRK og TV2. Blant annet i ‘Beat For Beat’, ‘Sommeråpent’ og som ekspertdommer i ‘Stjernekamp’. 

Live kan Steff Nevers best beskrives slik; Country og rock inspirerte låter med rå BBQ saus, gyngende rytmer blandet med løpsk gitar twang. Fra vakre utførte ballader til friske uptempo låter. Den beste sammenligningen ville kanskje vært Brad Paisley 

Steff nevers cover bildet
Cash commitment cover bildet

Cash Commitment

Bandet består av fire erfarne musikere som nå har funnet sammen i kjærlighet til musikken til en av de mest tidløse og elskede artistene gjennom tidene. Bengt Jacobsen er kveldens maestro og toastmaster som formidler Cash med stemme og akustisk gitar. Kine Steen Holst er hans musikalske makker i tidsriktig June Carter-innpakning, mens de to ringrevene Hans Ulviken og Bjørn Bakke sørger for et solid fundament på henholdsvis kontrabass og trommer.

Sammen vil de gi deg en sjarmerende Cash-opplevelse med høy gjenkjennelsesfaktor og glimt i øyet

Hilljacks

Bandet ble «håndplukket» og satt sammen i 2014 og er tuftet på felles spilleglede og musikkforståelse. Vi ønsket å kunne tilby publikum ett alternativ til danseband og valgte ut 4 sett med svingende gode countrylåter som vi umiddelbart begynte å sette i system.

Instrumenteringen og kor ble veldig viktig for å ha varierende sound igjennom en kveld, noe som er blitt meget godt mottatt blandt publikum.

Hilljacks cover bildet
Bootlegs cover bildet

Bootlegs

Bootlegs startet i 2018 etter at vi alle hadde hatt forskjellige prosjekter fra før. Vi prøvde ut mange forskjellige cover-sanger men endte opp med å skrive det selv og vi er veldig tilfreds med det. Vi har satt Bootlegs på kartet med vår særegne stil, som vi tror kan gå under «Country/Folk» sjangeren. 

Vi henter mye inspirasjon fra folkemusikken og samkjører det med litt mer moderne countrymusikk. 

The Boondocks cover bildet

The Boondocks

Boondock er i utgangspunktet en trio bestående av:  Christina Hangård vokal gitar, Helge Rustad keyborde koring, Jan Stensberg vokal og gitar. 

The Boondock spiller en blanding av country og dansemusikk. De spiller bare cover musikk fra artister som Hellbillies, Sie Gubba, Bjørn Eidsvåg, Miranda Lambert, Elvis, Jerry Lee Lewis, etc. Helge og Jan har holdt på med musikk fra begynnelsen av 70 talle.t De har spilt i flere lokale band fra Rena. Helge ble med fra oppstart av Live Team, og var innom Virus. Jan var med oppstart av Fokus, og innom Live Team. Christina var innom Live Team som 16 åring og er nå vokalist i The Boondocks.  

På Rena Køntrifestival, stiller de med tre gjesteartister: Jan Inge Larsen på trommer, Morten Røsten på bass, Auden Sennerud på steel og solo gitar, Christian Kvam Skjefstad på solo gitar. Alle er erfarne musikere fra flere ulike band.